Truca'ns
Productes
 

Empresa

 
Cistella de la compra
Esculli els productes que desitja

Empresa

Especialitats Xapon és una empresa amb més de 20 anys d'experiència i amb la voluntat de donar el servei i la qualitat que el professional de l’hosteleria i carnisseria exigeix.

Des de llavors , hem realitzat una tasca constant per conèixer amb detall les necessitats i preocupacions d’aquests sectors, per intentar satisfer de la millor manera les seves necessitats.

Per aconseguir el nostre objectiu és imprescindible un gran equip humà format per professionals experimentats en aquest sector.

Especialitats Xapon disposa actualment de 4 camions per a la distribució a tota la província de Girona assegurant així el servei de les seves comandes en les 48 hores següents a aquesta.

Els nostres camions estan equipats amb un modern sistema de temperatura perquè el producte li arribi al seu establiment amb les millors condicions de conservació.

El nostre centre logístic està ubicat a la capital de la comarca de la Garrotxa ocupant una extensió de 1.600 metres quadrats, en la zona industrial d’aquesta ciutat.

Gràcies a la gran capacitat del nostre magatzem podem oferir-los la més amplia gamma de productes, des de congelats de llarga duració fins a productes frescs que els nostres proveïdors ens serveixen diàriament perquè els clients notin la diferencia passant per tota la gamma de càrnics frescs i embotits, làctics, conserves vegetals i de peix , aperitius, begudes, etc.

Per poder-los-hi oferir la millor qualitat tenim un sistema d’expedició de comandes que es realitza dins les mateixes càmares frigorífiques per tal de no tallar mai la cadena de fred del producte.

Podran comprovar la nostra àmplia gamma de productes en aquesta web.

Situació

Direcció i GPS

ESPECIALITATS XAPON
Polígon Industrial Les Mates
Apt. Correus 176
T. 972 26 46 11
F. 972 26 60 10
17800 OLOT (Girona)

COORDENADES
42º 11’ 37.70’’ N
2º 30’ 12.25’’ E

No hi ha productes seleccionats

Com realitzar la comanda

Seleccioni els productes que desitja

Finalitzi el procés de precomanda

Ens posem en contacte amb
vostè i finalitzem la comanda

Polígon Industrial Les Mates - Apt. Correus 176 - T. 972 26 46 11 - F. 972 26 60 10 - 17800 OLOT Girona